Werkwijze

Wilt u dat wij een succesvolle website bouwen voor uw organisatie? Of is het nodig uw huidige verouderde webdesign te vernieuwen? Op deze pagina wordt u stap-voor-stap wijzer hoe wij samen komen tot een nieuw, moderne website. We beginnen met een goed gesprek en blijven ook na de oplevering van de website bereikbaar voor uitleg en ondersteuning. Doorgaans duurt het gehele proces tussen de 2 en 10 weken.

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee je nieuwsbrieven kunt versturen. Ersite webdesign kan het voor je verzorgen. Het design van je webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van je huisstijl. Ook bij ontwerp komt er veel  kijken. Wij streven er naar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van je bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar jouw bedrijf en je klanten. Wat wil je uitdragen met je website en wat verwacht de klant op je webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt je website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van je website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee.

 

1. register

Sign up and send us your information and all the content

2. build

Give us about 10 days to build and customise your website

3. launch

After you approve the work. We publish your new website

 

 

 

 

 

Standard Plan
With standard plan you pay 50% advance payment prior commencing the project and once the project is complete you pay the rest of the 50%.

0% Finance Plan
With this plan we can help you spread the cost over certain period. You pay 25% of the project in advance and the rest can be paid over 6 month.

 

1. Oriëntatie en inventarisatie

Wil je een professionele website laten maken die goed vindbaar is? Bij Aceview bekijken we graag samen wat bij jou en je bedrijf past. We bespreken wat uniek is aan je verhaal en wat jij wilt bereiken met je nieuwe website. Hebben we dat duidelijk? Mooi, dan hebben we de basis!

2. Planning en offerte

Tijdens de eerste fase van het webdesign inventariseren wij je wensen. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk  gesprek. Wij vragen wat je wilt met je website en welke functionaliteiten deze zou moeten hebben. Denk hierbij aan een fotoalbum, beveiligd gedeelte, nieuwsbriefmodule enzovoort. Misschien vragen wij je naar websites die jou aanspreken (of juist niet) om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het webdesign dat je voor ogen hebt.

Voor wij aan het werk gaan met het webdesign sturen wij je een offerte. Hierin staan de wensen zoals bij stap 1 besproken en de uiteindelijke prijs op basis van al je wensen. Zo weet je duidelijk van te voren waar je aan toe bent. Mocht je tijdens de ontwikkeling van de website je wensen bijstellen dan hoor je van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

 

Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij kijken welke webdesign het beste bij uw organisatie past. Wat wilt u bereiken met de website; wat is uniek aan jullie verhaal en wie is jullie doelgroep? Wanneer dat ons duidelijk is geworden hebben wij de basis en kunnen we verder naar de volgende fase. De belangrijkste punten tijdens de planningsfase vindt u hieronder:

 • Voor wie is de website bedoelt?
 • Welke onderdelen zijn noodzakelijk voor uw website?
 • Welke uitbreidingsmodulen heeft u aangevraagd?
 • Wie is verantwoordelijk voor de websiteonderhoud?
 • Welke domeinnaam krijgt de nieuwe website?
 • U voldoet de 1e factuur (€500 ex BTW)

3. Ontwikkeling

 • Ontwikkeling
 • Welke
  We onderzoeken nu welke zoekwoorden bij je passen en waar je doelgroep op zoekt. Hierop baseren we onder andere de paginastructuur van je website. Dat is belangrijk voor de vindbaarheid van je website en het gemak waarmee bezoekers door je site navigeren. Alles compleet? Dan smeden we een plan hoe we een mooie unieke website maken met het verhaal van jouw bedrijf.

Nadat wij een accoord van je hebben ontvangen, ontvangen wij ook graag de materialen die in de website geplaatst moeten worden. Denk daarbij aan logo, eventuele foto’s en teksten als deze al voor handen zijn.

 • 3
 • Het design
  We maken nu een uniek ontwerp voor je website. We kiezen voor een persoonlijke sfeer, indeling en stijl. Zodra wij zelf helemaal tevreden zijn, plaatsen we het ontwerp op een tijdelijk adres waar alleen jij ons voorstel op je gemak kunt bekijken. Je kunt ons dan laten weten wat je ervan vindt. Wil je het anders? Dan passen we het ontwerp aan. We gaan net zo lang door totdat jij helemaal tevreden bent!

Als wij de nodige materialen van je hebben ontvangen dan gaan onze vormgevers aan de slag met het ontwerp van de website, zij bepalen de “look and feel” en vertalen je wensen naar een uiteindelijk ontwerp.

Als het webdesign klaar is leggen wij het aan je voor ter goedkeuring.  Nog niet als een volledig werkende website, maar je krijgt een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van jouw kant nemen we mee om tot een resultaat te komen waar je tevreden over bent.

 • Het bouwen van je website
  Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan start de bouw van de website. We zetten het ontwerp om in een echte responsive website op maat en activeren het WordPress-systeem voor je. Staat het fundament? Dan kun je nu de website en het systeem bekijken en testen op het tijdelijke adres.

Als het ontwerp is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de bouw van de website. In een testomgeving wordt de website volgens het gemaakte design opgebouwd. En, indien mogelijk voorzien van teksten en foto’s.

 • 5
 • Inrichting (content, afbeeldingen)
 • Wanneer we de fundering hebben aangelegd wordt het tijd dat we de website inrichten met de informatie, tekst, afbeeldingen en video’s die u ons hebt gegeven. Wij houden hierbij natuurlijk ook rekening met de steekwoorden waarop u gevonden wilt worden.
 • Waar wordt de website gehost en met welk pakket?
 • Welke uitbreidingen worden n.a.v. fase 1 gekozen en geïmplementeerd?

Derde fase: AFRONDING

 • Social Media koppeling
  Anno 2016 kan men niet meer heen om de invloed van de Sociale Media. Om uw website nog beter te laten scoren integreren we verschillende Social Media functies met uw website. Ook ontvangt u een document van ons waarin wij uitleggen hoe u de Sociale Media zo goed mogelijk kunt inzetten voor een nog hoger bezoekersaantal, en dus conversie! Alle pagina’s kunnen bezoekers makkelijk delen via bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+.
 • 7
 • Testen, meten en analyseren
  Wij zorgen ervoor dat de website haarfijn werkt op alle apparaten, browsers en schermresoluties. Ook installeren wij meetinstrumenten (statistieken) zodat u in een oogopslag kunt zien hoeveel bezoekers uw website trekt en vooral ook via welke wegen zij uw website vinden. Deze tools vertellen u onder andere wie op uw website komt, hoe ze daar komen en hoe lang ze blijven. Met deze belangrijke informatie weet u hoe u ervoor staat. Hoe meer u weet over uw bezoekers, hoe beter u uw website kunt inrichten. Ook hiervan ontvangt u van ons uiteraard documenten en instructies.
 • Als we klaar zijn met de bouw van de website ontvang je van ons een link naar de testomgeving. Hier staat de werkende website en heb je de gelegenheid deze uitgebreid te testen.

Wanneer de website is opgebouwd wordt de website gelanceerd. MoskeeWebsite.nl zal de puntjes op de ï zetten totdat de organisatie akkoord gaat met het ontwerp.

 • Sociale media koppeling (facebook etc.)
 • Schema websiteonderhoud
 • Marketing
 • Zoekmachineoptimalisatie

Vierde fase: OPLEVERING

 • Oplevering
 • Gefeliciteerd! Wanneer de website voltooid is en u de laatste factuur heeft voldaan, zullen wij de website publiceren zodat iedereen de website kan bezoeken.
 • Na de testfase leveren wij de website op en we verhuizen hem naar van de testomgeving naar de definitieve plek.

Wij zullen de website aan u opleveren.

 • Ondersteuning & updates

 • Wanneer de website is opgeleverd zullen we u uitleggen hoe u zelf de inhoud van de nieuwe website kunt aanpassen. Zo wordt het ook echt uw website. Tevens heeft u ook recht op ons websiteonderhoud service: indien nodig helpen wij u dus een handje mee. Heeft u vragen? U kunt uiteraard altijd bij ons terecht. Wij blijven uw website ondersteunen op de achtergrond. Door het uitvoeren van updates houden we uw website snel, veilig en vindbaar.