Deen Design provides all in one services for Masjid Website, Mobile App, Masjid Digital Clock & Design & Printing Services. Everything needed for essential community support and services.

 

Our mission is to provide our valued customers with the very best solutions but yet affordable prices.

We have successfully completed many web design and online marketing projects and it’s a pleasure to say that all our clients stay as ongoing satisfied customers.

Over ons

MoskeeWebsite.nl werd in 2005 opgericht door twee studenten die opmerkten dat de Islamitische organisaties in ons land niet voldoende werden gerepresenteerd op het wereldwijde web. Tevens voldeden de websites van organisaties die wél een website hadden niet aan de geldende normen. Daar moest en zou verandering in komen! Het resultaat ziet u voor u.

Wij geloven dat een goed webdesign tijd bespaart, fouten voorkomt en tevreden bezoekers oplevert. Daarom werken we met ons team elke dag weer vol overgave aan de mooiste websites waarmee we onderscheidende resultaten kunnen tonen aan de klant. Onze toewijding voor elk project vertaalt zich in resultaten die staan als een huis. Maatwerk-diensten die onze klanten optimaal bedient. Eenvoud in gebruik èn veiligheid staan hierbij voorop.

Ons dienstenpakket heeft alles in zich om uw organisatie te voorzien van hulp en tips zodat de nieuwe mogelijkheden die het internet biedt voor uw bedrijf bereikbaar en beheersbaar zijn. Onze telefonische helpdesk helpt u gratis snel en accuraat weer op weg, mocht u een probleem ondervinden.

Onze missie is het helpen van (Islamitische) moskeeën, organisaties en instellingen om hun doelen te bereiken. Hierbij gebruiken wij verschillende technieken en tactieken. Elke klant is uniek en wij zorgen altijd voor een onderscheidende uitstraling. Wij voorzien de instelling met een modern, functioneel webdesign om dat doel te behalen. We houden graag elk contact persoonlijk en zien de opdrachtgever als partner. De gedachte hierachter is betrekkelijk eenvoudig: Uw succes is ons succes. En andersom. De weg en methodiek is van cruciaal belang, wij bouwen op de principes van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn graag bezig met het ontwikkelen van projecten waar we zelf vertrouwen in hebben.
Jarenlange ervaring in webdesign Door de korte communicatie lijnen, onze jarenlange ervaring en uw bezig te laten houden met uw eigen specialiteit, wij verzorgen uw website en aanverwante zaken. Wij zijn niet voor niets de meest vooraanstaande organisatie in het leveren van websites (en meer) voor organisaties in de EMEA-regio. MoskeeWebsite.nl is onderdeel van 4KMedia. 4KMedia biedt naast een platform voor Islamitische websites ook andere producten en diensten aan. Wat dacht u van drukwerk, videoproducties, SEO-diensten voor het MKB, video-ondertiteling of het verzorgen van een livestream? Voor dit en veel meer kunt u terecht bij 4KMedia en haar dochterondernemingen. Voor vragen kunt u ons gerust een berichtje sturen.