Modules

Indien gewenst kunt u uw website uitbreiden met 1 van onze extra modules. Met deze modules voegt u extra functionaliteiten toe aan uw website. Afhankelijk van de gekozen module betaalt u eenmalig een bedrag en/of wordt er een bedrag bij de abonnementskosten toegevoegd. 

WEBCONTENT & TECHNIEK

Ons basispakket bevat voldoende informatie en is functioneel genoeg voor de meeste klanten. Soms wilt u echter de interne functionaliteit van de website uitbreiden om de website nóg completer te maken.

Zoekfunctie

Al onze websites komen standaard met een snelle zoekfunctie. De resultaten worden na het zoeken direct getoond aan de bezoeker.
GRATIS

Weblog of nieuwsmodule

Met een weblog (blog) of nieuws-module kunt u regelmatig updates plaatsen die automatisch worden getoond op bijvoorbeeld de blog-pagina, maar ook de homepage. U kunt hierna een oneindig aantal berichten plaatsen zodat uw website niet alleen dynamischer van aard wordt, maar er ook nog beter voor staat in de zoekresultaten aangezien de zoekmachines de dynamiek van een website meenemen in hun beoordeling!
EENMALIG €100

Extra formulieren

Heeft u niet genoeg aan een enkele contactformulier op de website? Wij maken graag extra formulieren voor u zodat u de conversies nog beter in de gaten kunt houden. Deze formulieren kunnen wij uitbreiden; zelfs met een touch-handtekeningfunctie als u hierom vraagt!
EENMALIG (vanaf €100)

Responsieve webdesign (mobiel)

Zoals u van ons mag verwachten worden al onze websites ontworpen zodat zij ook goed zichtbaar zijn op alle mogelijke denkbare apparaten.
GRATIS

Tekstschrijvers

Wilt u dat de tekstuele inhoud van uw website ook door ons wordt verzorgd? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat de inhoud van uw website voldoet aan alle linguïstische regels zodat zelfs academici verbluft raken van de inhoudelijke correctheid van uw website.

De inhoud wordt samengesteld door ervaren afgestudeerde tekstschrijvers.
IN OVERLEG (vanaf €600)

eCommerce (webshop)

Wilt u uw website uitbreiden met een webshop? Ook dat regelen wij graag voor u. Wij zullen alle administratieve verplichtingen die hierbij gelden voor u uit handen nemen zodat u zich alleen hoeft te richten op de aanlevering van de productinformatie.

Wilt u betalingen automatisch ontvangen met iDEAL, Bancontact of PayPal? Dan zullen wij een overeenkomst sluiten tussen u en een aan de Nederlandsche Bank gekoppelde dienst om de koppeling met uw webshop te verzorgen. U betaald, na acceptatie, slechts €0,50 per transactie.
EENMALIG (vanaf €500+) – MAANDELIJKS €50+

Agenda

Wij kunnen een overzichtelijke Agenda-systeem implementeren in uw website. Uw bezoekers zien in één klap welke activiteiten uw organisatie gepland heeft!
EENMALIG €100

HD Livestream

Wilt u op een professionele manier live-uitzendingen houden vanuit uw organisatie? Dan dient u rekening te houden met een significante investering in de benodigde on-site materialen zoals camera’s, krachtige computers en mixpanelen. Voor de streamserver sluiten wij een abonnement voor u af bij de gerenommeerde Amerikaanse streamingbedrijf Ustream. U investeert zelf ongeveer een bedrag tussen de €3000-10.000 voor de benodigde materialen.
EENMALIG €1500 – MAANDELIJKS €99+

Basisfunctionaliteiten

U kunt gebruik maken van al onze basisfunctionaliteiten waaronder de implementatie van Google Maps-plattegronden, ondersteuning voor Arabische teksten en het gebruik van een contactformulier.
GRATIS

Aanvullende uitbreidingen of eisen

U kunt alle overige verzoeken aan ons voorleggen. Wij zullen u hierop een gepast voorstel doen.
OP AANVRAAG

NON-PROFIT & DAWAH

Islammodule (dawah)

Wilt u uw bezoekers een extra dienst bewijzen en niet-moslims informeren over de Islam? Daar zorgen wij gratis voor! Met onze Islammodule krijgen de bezoekers van uw website in 1 oogopslag te zien wat de Islam is en waar moslims in geloven.
GRATIS

iDEAL en Bancontact doneermodule

Donaties ontvangen met iDEAL, Bancontact of Paypal? Dan zullen wij een overeenkomst sluiten tussen u en een aan de Nederlandsche Bank gekoppelde dienst om de koppeling met uw webshop te verzorgen. U betaald, na acceptatie, slechts €0,50 per transactie. Wij implementeren hierna een betaal of doneermodule in uw website.
EENMALIG €250 – MAANDELIJKS €10

 

MARKETING EN PROMOTIE

Statistieken software

Standaard installeren we statistiekensoftware op al onze websites. We koppelen de CMS met een analytische dienst zodat u uw bezoekers kunt monitoren. Wie bezoekt uw website? Hoe lang blijven ze daarop en welke pagina’s zijn het populairst? Met de statistieken krijgt u dus meer inzicht in uw website; belangrijke informatie die u weer kunt gebruiken voor marketing!
GRATIS

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbriefmodule is speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote organisaties. Het is een zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare module voor het maken en verzenden van e-mail nieuwsbrieven (digitale nieuwsbrieven) naar uw klanten. U kunt de inschrijfformulieren op verschillende plaatsen op uw website plaatsen.
EENMALIG €100 – MAANDELIJKS €5

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Wilt u een nog betere positie bemachtigen in zoekmachines zoals Google en Bing? Laat ons dan uw website verder optimaliseren voor SEO (zoekmachineoptimalisatie).
EENMALIG €100+

Promotievideo 4K

Wij kunnen indien gewenst een promotievideo voor uw website én moskee maken. Het resultaat wordt geproduceerd in 4K UltraHD-resolutie.
EENMALIG €200+

Branding

Wij zijn trots op alle websites die wij voor onze klanten hebben gemaakt. In het basispakket is met een bedrag van €500 honderd euro goedkoper dan onze white-label pakket. Voor €100 verwijderen wij onze “handtekening” onderaan uw website.
EENMALIG €100

 

WEBSITEONDERHOUD

Backups

Met het basispakket bent u verzekerd van offline én online backups.
GRATIS

Cursus websitebeheer en onderhoud

U ontvangt van ons een persoonlijke cursus (video en hand-out) zodat u zelf aan de slag kunt met uw website. U kunt zo bijvoorbeeld informatie op uw website verbeteren of oneindig veel nieuwe pagina’s aanmaken!
GRATIS

Websiteonderhoud BASIS (gratis)

Met het basispakket heeft u ook recht op maandelijks een uur aan werkzaamheden. Hiervan zijn reeds 30 minuten gereserveerd voor ander onderhoud zoals het updaten van de software, plugins, thema’s en het in orde maken van de backups. Wij kunnen maandelijks de 30 overgebleven minuten gebruiken voor het updaten van uw artikelen of het publiceren van blogs indien u erom vraagt. Wij zullen alle verzoeken binnen 7 werkdagen verwerken. Ieder maand vervallen de ongebruikte minuten.
GRATIS

Websiteonderhoud PLUS

Met het Websiteonderhoud PLUS pakket heeft u naast de overgebleven 30 minuten ook recht op een extra 60 minuten aan onderhoud. U geniet voorrang ten opzichte van andere klanten: binnen 5 werkdagen zullen wij de verzoeken verwerken.
MAANDELIJKS €60

Websiteonderhoud PRO

Met dit pakket heeft u maandelijks recht op 3 uur (180 minuten) aan websiteonderhoud. Het verwerken van uw verzoeken krijgt tevens prioriteit voor de andere werkzaamheden. Wij streven ernaar om alle verzoeken binnen 24 uur te verwerken.
MAANDELIJKS €150

Extra onderhoud (losse uren)

Alle overige verzoeken worden per uur (afgerond naar boven) gefactureerd. Hieronder valt het onderhouden van de website en/of het toevoegen van content aan de website.
€60 PER UUR

SOCIAL MEDIA

Integratie Social Media-koppelingen

Wij zorgen ervoor dat uw website niet alleen gereed wordt gemaakt voor de sociale media, maar dat u ook de (actuele) kennis in handen krijgt. De extra functionaliteit hiervan wordt geleverd door een uitbreidingsmodule die wij standaard in ons basispakket hebben zitten. Hierdoor betaald u niks voor dit mooi stukje techniek.
GRATIS

WEBHOSTING

SSL (serverbeveiliging)

Vandaag de dag worden Islamitische websites vaak het doelwit van hackers en andere kwaadwilligen. Wanneer u privacygevoelige informatie ove het internet stuurt
EENMALIG €20 

Snelle webhosting

Standaard bevatten al onze websites een snelle premium zakelijke webhosting. Voor de meeste klanten is dit basispakket voldoende.
GRATIS

Extra snelle webhosting

Heeft u behoefte aan een nóg snellere webhosting en dus website? Dan kunt u uw pakket upgraden.
JAARLIJKS €200

 

GRAFISCH ONTWERP (DTP)

Logo-ontwerp

Heeft uw organisatie nog geen logo en/of huisstijl? Geen probleem! Ook uw frisse, moderne logo ontwerpen wij voor u.
EENMALIG €50+

Flyer en visitekaartjes

Al onze klanten ontvangen na oplevering van de website gratis 500 flyers en 500 visitekaartjes (UV-lak, stevig papier). U kunt uw website direct promoten en bekend maken aan het grote publiek!
GRATIS

Drukwerk

Wij zijn landelijk actief als DTP-organisatie (grafisch ontwerpbureau). U kunt ons inzetten voor alle grafische verzoeken; stickers, posters, folders, banners: al uw wensen zetten wij om in realiteit.
EENMALIG €50+

 

Houd er rekening mee dat we voor maatwerk-oplossingen een ander tarief rekenen, en dat alle prijzen op onze website exclusief 21% BTW zijn.